ALOE FIRST

ALOE FIRST (Prva pomoć)

Prva pomoć u kući kod raznih povreda i problema, za rane, opekotine, uboje, grlo , nos, svrab,njega kože . . .

ALOINA PRVA POMOC
Aloe FIRST-Sprej za kožu i sluzokožu

Međunarodni naučni savjet za ispitivanje Aloe Vere (NASC) potvrđuje količinu i cistocu Aloe Vera u proizvodu.
Aloe First je izuzetan dodatak priboru za prvu pomoć. Ova ekskluzivna formula za zaštitu kože pruža prvu liniju zaštite protiv manjih iritacija kože.

Formulisan na bazi stabilizovanog gela Aloe Vere, Aloe First sadrži propolis, alantoin i 11 posebno odabranih biljaka i biljnih ekstrakata, a u Forever FRSTU se nalazi i propolis koji ima brojna ljekovita svojstva:

– Propolis povećava prirodna umirujuća i zaštitna svojstva gela Aloe Vere na kožu
– Alantoin je sastojak koji štiti kožu, nalazi se u mnogim biljkama, uključujuci i Aloe veru

Proizvod sadrži u sebi više od tri četvrtine filtriranog, stabilizovanog Aloe Vera gela i ekstrakte 11 pažljivo odabranih ljekovitih biljaka, čija je ljekovitost, u dole pomenutim slučajevima već dokazana u praksi.

Osim toga, u First-u se nalazi i propolis koji ima brojna ljekovita svojstva.

Svi dodaci u optimalnoj formi dopunjuju širok spektar dejstva prirodnog Aloe Vera gela.

Zahvaljujući svom sastavu služi kao prva pomoć kod brojnih ozljeda, kao što su posekotine, nagnječenja, oderotine, opekotine, zapaljenja i alergije, te je neophodan u svakoj kućnoj apoteci.

Ovaj preparat imajte i u kuhinji i u kupatilu, a nemojte zaboraviti da ga ponesete i na godišnji odmor.

PRIMJENA:

opekotine,

opekotine od suncanja,

za zaustavljanje krvarenja,

alergije,

bolovi u mišićima,

grčevi mišića,

iščašenja,

uganuća,

paradentoza,

zapaljenja usne duplje,

djeluje umirujuce kod raznih bolova. . .

UPOTREBA:

Nacin upotrebe: nanosite na tijelo po potrebi, dok ne osjetite hidrantno i umirujuće dejstvo. Aloe First, tečna emulzija, u prvom redu pomaže kod površinskih povreda. Ako se kombinuje sa Heat lotionom i Aloe Gelly kremom, i to tako da se najprije nanese Aloe First, postiže se optimalan učinak ovih preparata.

Može se koristiti kod zapaljenja čeonog sinusa, začepljenja nosa usljed prehlade, laringitisa. Može se koristiti i kao losion za masažu uz upotrebu lufe ili neke druge rukavice za masažu, naročito dobro stimuliše krvotok u donjim ekstremitetima.

Njega kose: sa masnom, farbanom, “blajhanom” kosom čini čuda. Poslije pranja kosu poprskati First-om, blago umasirati u kosu, a zatim, ukoliko je moguće, osušiti kosu na vazduhu. Ovaj postupak se može ponavljati svakodnevno i bez pranja kose.

Radi bolje kondicije sportisti ga koriste za ispiranje ušiju i nosa, za opekotine od sunca, oderotine, kao prva pomoć kod kožnih problema, za regeneraciju oštećene kose, koristi se kod upale srednjeg uha.   U SAD je zabranjeno korišćenje antibiotika u liječenju ovog oboljenja, jer je ustanovljeno da je kod njihove primjene, infekcija uha 2,5 puta češća.

Kod infekcije uha obično natekne eustahijeva truba koja normalno odvodnjava uvo, a kad ona otekne uho je blokirano. Sve je uzrokovano streptokokama u guši. Zato se praktikuje ušpricavanje First-a najprije u gušu a zatim u nos. Glavu je potrebno zabaciti unazad da bi First dospio u sva zahvaćena mjesta (osjetićemo bockanje i u ušima).

Kod ove procedure, dolazi do čišćenja gornjih disajnih puteva zato što First prodire u bronhije i izaziva kašalj koji opušta i oslobada bronhitide. Takođe pomađe kod slucajeva plijesni, odomaćene u nosu, koje kasnije može da prodre do kostiju i mozga ili komplikacije kod transplatacije kože.

Za sve manje povrede ili opekotine na koži upotrebite Aloe First. Krajnji efekat je brzo zacjeljivanje.

Rok trajanja: 4 godine.

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE FIRST”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!