Forever Hand Sanitizer

Forever Hand Sanitizer
 
Forever Hand Sanitizer sa Aloe Verom i medom

Naši najveći neprijatelji su najčešće vidljivi tek mikroskopom. Mi svakodnevno dolazimo u kontakt sa svim i svačim uključujući i jako puno mikroba. Forever Hand Sanitizer sa Aloe Verom i medom napravljen je tako da ubija 99.99% mikroorganizama. Kožu njeguje stabilizovana Aloe Vera, a med je hidrira i čini mekanom dok se istovremeno čisti, da ne pominjemo prijatan miris limuna i lavande. Veličina bočice od 2 OZ (65g) je savršena da nam bude pri ruci bilo kad i bilo gdje. Mi malo toga možemo da učinimo da ne bi došli u kontakt sa mikroorganizmima, ali postoji način da ih se bar lako riješite. Forever Hand SanitizerTM – mala boca koja donosi spokoj.

AKTIVNI SASTOJCI Etil Alkohol

NEAKTIVNI SASTOJCI Voda (aqua), sok od lista Aloe Barbadensis (stabilizovani* Aloe Vera gel), med, izopropil alkohol, parfem, glicerin, tetrahzdroksi-propil etileddiamin, acrilati/C10-30 alkil akrilat krospolimer, tokoferil acetat, izopropil miristat.

UPUTSTVO Nakvasite dobro ruke ovim proizvodom. Snažno trljajte ruke dok se osuše. Djeca mlađa od 6 godina treba da budu pod nadzorom dok koriste ovaj proizvod.

UPOZORENJE Isključivo za spoljnu upotrebu. Zapaljivo. Čuvati od vatre i plamena. Proizvod ne smije da se koristi u blizini očiju. Ukoliko dođe do kontakta sa očima, dobro isperite vodom. Izbjegavajte kontakt sa oštećenom kožom. Ukoliko se pojavi osip ili iritacija koja ne prolazi, prestanite koristite proizvod i javite se ljekaru. Držati van domašaja djece. U slučaju gutanja proizvoda, odmah zatražite pomoć ljekara ili se javite centru za kontrolu trovanja.

• Ubija 99.99% mikroorganizama

• Prijatna aroma limuna i lavande

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever Hand Sanitizer”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!