ALOE ACTIVATOR KAPI

Aloe ACTIVATOR –  “tečne naočare”

Aktivator je cista, filtrirana Aloe Vera (sadrži 99,6% Aloe).

 Aloe aktivator osvježava i čisti oko, regeneriše ga, djeluje antiinflamatorno i bakterecidno.

Jako je važno imati na umu da proizvodi kompanije Forever Living nisu lijekovi već su to proizvodi visokog kvaliteta dobijeni iz lista Aloje bez konzervanasa, alkohola, vode, emulgatora ili nekih drugih hemijskih dodataka i nemaju svrhu da zamjene lijekove zvanične medicine već služe kao pomoćno sredstvo !!!

Kod ljekara se mora ići i ljekar prepisuje lijekove, a Aloja je biljka koja ima preko 250 korisnih i zastitnih Bio-Aktivnih materija i svrstava se u grupu Suplemenata Ishrane.

Ukoliko neko ima bilo koji od dole navedenih problema, neophodno je prvo posjetiti  ljekara ili oftamologa i koristiti sve ono što vam on preporuči a uz to se koriste i Aktivator kapi !!!

Aktivator kapi najbolje rezultate pokazuju ukoliko se uz njih koristi  Aloe Vera Gel te određeni dodatci, u zavisnosti od problema, a  koji će djelovati sinergiji tj. zajedno i na taj način dovesti do poboljšanja !!!

* Retintis pigmentosa
* Atrophia nervi optici (trajno regeneriše)
* Katarakta (siva mrena)
* Glaucoma (sindrom povecanog očnog pritiska)
* Trachoma (zarazni keratokonjuktivitis)
* Blepharitis (zapaljenje rubova ocnih kapaka)
* Conjuctivitis
* Keratitis (upala rožnjača)
* Chorioiditis
* Herpes corneae
* Myopia (kratkovidost)
* Fuchs – mrlja
* Strabizam (razrokost)

Dr Danhoff smatra filtriranu gel Aloje (aktivator) tečnim naočarima – zaštita od ultra ljubičastih zračenja.

Dr Jerry Lowrence “New England Jornal of Medecine”: Svjež, providni gel iz lišća Aloe Vere vrši sterilizacije i smiruje oko. Ukapavanjem u oko već nakon nekoliko sekundi smanjuje simptome bolesti oka i vrlo brzo dovodi do poboljšanja.

Dr Neville Baron, oftamolog, nazvao je kapi od Aloe čudotvornim kapima.

Dr Filatow je koristio kapi od Aloe sa velikim uspjehom kod teških bolesti oka. Pored toga, po njegovom iskustvu, stimuliše i psihicke funkcije, kao imunitet.

DOZIRANJE: Redovno koristiti 3 puta dnevno po jednu kap u svako oko minimum 4 mjeseca

PAŽNJA: Nakon ukapavanja, oko desetak sekundi veoma peče, što je normalna reakcija i vremenom se svako, pa čak i djeca, naviknu na to, a i peckanje nestaje.

Kapi se mogu koristiti  tek mjesec dana nakon operacije, ukoliko sočiva nisu ugrađena. Prije upotrebe aktivatora, sočiva morate skinuti. Kod ugrađene timpanoplastike – kapi se ne mogu koristiti.

Samostalno ovaj proizvod se koristi za ispiranje očiju, i kao kapi za uho, kod upale nosnih šupljina, veoma dobro djeluje na astmu, bolove u ždrijelu, na ćelavost, na sijedu kosu, na perut, na akne, perutanje kože, za zatezanje kože i na infekcije. Koristi se 1 – 4 puta dnevno.

Može se naizmjenično kombinovati sa Aloe Vera Lotion-om (plava krema) i Aloe Vera Gelly (zelenom kremom), a može se koristiti kao oblog sa celofanom.

Aktivator se takođe koristi i za njegu lica, ali i u ljekovite svrhe. Nanošenjem dva puta nedeljno na potpuno cistu kožu lica (dobro i temeljno očišćenu), reguliše rad lojnih žlijezda, pa tako od masne ili suhe kože pravi normalnu. Takođe aktivira i podstiče regeneraciju ćelija kože lica.

Koristi se i kao regulator pH vrijednosti kože (vlaži, čisti, regeneriše i zateže kožu)

kod proliva (diureja)

kod menstrualnih bolova

kod napada žuči i bubrega

kao kapi za uši

kod beba- protiv grčeva u stomaku, u slučaju težih bolesti, za masažu desni kod nicanja zubića

kao kapi za oči

UPOTREBA:

kao kapi za oči 3 puta u toku dana po 1 kap u svako oko

kao kapi za uši 3 puta po 2 kapi iz zagrijane kašičice

kao kapi za nos 3 puta po 2 kapi

Kod problema sa grčevima, temperaturom, jačanje imuniteta kod beba  3-5 kapi (1 kap na 1 kg telesne tezine) ukapati u manju količinu vode koja im se daje da piju,
A kod odraslih 30-40 kapi (2 kapi na 1 kg telesne težine) dodati u 0,5 dl vode 3 puta na dan, djeluje kao prva pomoć kod problema sa stomakom, mučninama, varenjem, problemi sa stomačnom kiselinom itd., kod svih ovakvih problema djeluje umirujuće !!!

Napomena: Podsjećamo vas da je samo promenjeno pakovanje Aloe Aktivatora, a sve ostalo je ostalo isto po pitanju sastava !!!

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE ACTIVATOR KAPI”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!