FOREVER FREEDOM -Aloe vera freedom

PROBLEMI VEZANI ZA ZGLOBOVE, TETIVE, LIGAMENTE I MIŠIĆE

Novi, može se odgovorno reći revolucionarni proizvod kompanije FLP, nastao je kombinacijom tradiocionalnog Aloe Vera Gela i niza prirodnih supstanci koje svojim usaglašenim djelovanjem daju do sada najuspješniji zapaženi efekat u terapiji inflamatornih reumatskih bolesti, zatim reumatskih i nereumatskih oboljenja mekih tkiva i uopšte problema vezanih za zglobove, tetive, ligamente i mišiće.

Neophodan kod problema kao što su:

–  Artritis, Spondiloza, Povrede ligamenata

–  Sportske povrede, Upale zglobova, Bolovi u leđima

–  Teniski Lakat

–  Sprečava isušivanje hrskavice, Štiti hrskavicu od oštećenja

–  Vraća Pokretljivost, Obnavlja Sinuvijalnu tečnost koja podmazuje zglobove i sprečava trenje kostiju

–  Smiruje bolove koštano-zglobnog sistema

(1 dcl gela  djeluje kao da ste uzeli 1400 mg Ibuprofena ali  jako je važno znati da u ovom proizvodu nema ibuprofena nego svojim prirodnim sastavom daje takav efekat )

Ozbiljniji poremećaji koji rezultiraju: reumatskim bolestima poput reumatoidnog i koštanog artritisa i artritisa koji korelira sa psorijazom, zatim reumatska i nereumatska oboljenja mekih tkiva kao što su zapaljenje mišića, tetiva, sinovijalne membrane i zglobova ili pak kostobolja kao posljedica spondilitisa, uobičajene povrede u sportu kao što je više puta ponovljeno istezanje tetiva i ligamenata, povrede specifične za bavljenje određenim sportom poput tzv. “teniskog lakta” i dalje bolovi u leđima, išias, mišićni reumatizam i fibromialgija, problem su sa kojima se svakodnevno nosi veliki deo populacije među kojima je najviše ljudi sa prekomjernom tjelesnom težinom, sportista i onih koji se bave teškim fizičkim poslovima. Učestalost pomenutih tegoba korelira sa godinama, a statistika ukazuje na to da su im žene podložnije.

Ovi problemi su najčešće riješavani uzimanjem nesteroidnih anti-inflamatornih lijekova u vidu tableta ili krema za spoljnu upotrebu, kao i lijekova snažnijeg dejstva poput steroida i imunosupresiva. Mnogima je poznato da neželjni efekti pomenutih nesteroidnih preparata poput ibuprofena nisu beznačajni (krvarenje nastalo perforacijom čireva u dvanaestopalačnom crijevu i želucu, hepatitis, poremećaj funkcionalnih testova jetre, a rijeđe i anafilaktičke reakcije).

Postavlja se pitanje – šta bi moglo biti bezbjedna i efikasna alternativa – nešto što bi pored svojstava da otklanja bol i smiruje zapaljenje (ublaži simptome) imalo sposobnosti da spriječi progresivne procese u smislu nastajanja novih oštećenja, a postojeća otkloni.

Nije nimalo smjelo reći da je kompanija FLP, uz pomoć ekipe stručnjaka, izbacila na tržište proizvod koji ne samo da je dostojna zamjena analgetičkom i antiinflamatornom svojstvu gore pomenutih medikamenata, već svojim reparativnim djelovanjem omogućuje poboljšanje, pa i potpuno otklanjanje postojećih tegoba, a sve to sinergijom niza prirodnih komponenata koje ulaze u njen sastav. Njihovim sadejstvom, ne samo da se uspješno otklanja bol, redukuje zapaljenje i obnavlja pokretljivost, već se hrskavica štiti od daljeg “habanja” i istovremeno stimuliše stvaranje nove. Kada, uz sve pomenuto, dodamo da neželjenih dejstava nema, jasno je da je u pitanju preparat bez konkurencije kada je ova problematika u pitanju.

Ključni sastojsci koji ulaze u sastav Forever Freedom gela

GLUKOZAMIN SULFAT – komponenta koja je prirodni sastojak hrskavice i veoma je važna u formiranju njene potke i infrastrukture. Sa godinama se smanjuje sposobnost organizma da je sintetiše, pa je dopuna vrlo poželjna posebno kada se ima u vidu naučno potvrđena činjenica da oralno uzet glukozamin definitivno nalazi način da uđe u sastav hrskavice zgloba. Isto istraživanje je pokazalo da je doza od 1500mg Glukozamin sulfata (pomenuta količina se nalazi u 1 dl Freedom gela) ekvivalentna doza od 1400mg ibuprofena kada je u pitanju efikasnost u eliminaciji bola.

HONDROITIN SULFAT – takođe prirodna komponenta hrskavice; formira matriks i u kombinaciji sa glukozaminom ima izuzetno snažan amortizujući efekat. Takođe doprinosi viskozitetu sinovijalne ćelije koja bi nastala kao posljedica trenja kompatibilnih površina spojenih zglobom.

METILSULFONILMETAN (MSM) – komponenta koja ulazi u sastav svake ćelije u organizmu i neophodna je u procesu sinteze proteina, primarni je izvor sulfuril grupe kritične u formiranju zdravog vezivnog tkiva i funkcije zglobova. Sama po sebi ima snažno analgetičko i antiinflamatorno svojstvo.

VITAMIN C – nužno je potreban za postizanje maksimalnih efekata prethodno pomenute komponente MSM; veoma je znacajan u produkciji kolagena i vezano za to neophodan u procesu formiranja zdrave hrskavice.

Iako na tržištu postoje brojni produkti koji sadrže pomenute supstance, nijedan od njih nema efekat Forever Freedom gela. Za većinu drugih preparata potrebno je u prosjeku oko tri mjeseca kontinuirane upotrebe da bi pokazale svoj učinak. U slučaju Freedom gela dovoljan je period od 10 dana i to zahvaljujući bazi od aloe koja višestruko povećava absorpciju i biološku iskoristljivost datih komponenata.

SASTAV: Aloe Vera Gel sa dodatkom Glukozamin sulfata 1500mg, Hondroitin sulfata 1200mg, Metilsulfonilmetanoma (MSM) 750mg i C vitamina 250mg na 1,2dcl Freedoma (preporučena dnevna doza).

Način upotrebe: Kao i Aloe Vera Gel, 1 dcl dnevno

Rok trajanja: 4 godine (poslije otvaranja – 3 mjeseca uz držanje u frižideru)

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOREVER FREEDOM -Aloe vera freedom”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!