ALOE VERA GELLY (ZELENA KREMA)

ALOE VERA GELLY (zelena krema )

Aloe Vera Gelly je namjenjen za površinsku primjenu:

– hidrataciju,
– omekšavanje i
– kondicioniranje kože.
 

Nema iritirajuce dejstvo, te je idealno sredstvo za negu kože.

Način upotrebe: Na prethodno očišćenu kožu nanesite Aloe Vera žele u 3 tanka sloja. Ponovite postupak po potrebi.   Stabilizovani gel Aloe Vere čini 85% ove kreme
Aloe Vera Gelly je gušća varijanta Aloe Vera Gela. Sadrži 100% čist Stabilizovani Aloe Vera gel, uz dodatak ljekovitog bilja, prirodnog E-vitamina kao i alantoina, koji djeluje umirujuće, a alge koje ulaze u sastav ovog proizvoda čine da koža postane glatka i ujedno je i njeguju.

Zahvaljujući svom sastavu, žele se lako apsorbuje u gornje slojeve kože i time ubrzava proces ozdravljenja većine kožnih oboljenja.
Svakodnevno korišćenje ALOE ŽELEA pomaže kod :

– migrene,
– opekotina,
– oderotina,
– dermatomikoza,
– hemoroida,
– plikova,
– bolove zuba,
– infekcije uha,
– upale stopala,
– ojede,
– dekubituse,
– žuljeve,
– kurijeg oka,
– upale probušenih ušiju,
– ćelavosti,
– ujeda insekata,
– ojeda od pelena kod novorođenčeta,
– bubuljica,
– grčeva (na nogama),
– svraba.
Aloe Vera Gelly se uspješno primjenjuje kod niza kožnih bolesti, opekotina kao i akutnih povreda kože, mišića, zglobova. Pacijenti veoma hvale ovaj novi proizvod za liječenje na bazi aloje jer brzo uklanja bol, a upale i otoke za kratko vrijeme smiruje. Uništava spore mikroorganizama i ubrzava ozdravljenje oštećenog tkiva. Aloe Vera žele se apsorbuje brzo i bez tragova.
Za ovaj prirodni Aloe Vera proizvod važe, uglavnom, sve karakteristike kao i za Aloe Vera Activator odn. Aloe First. Medutim, ovaj proizvod se bolje može primjeniti u slučajevima kada je potreban i zavoj. Usljed želatinozne strukture, dobro prijanja uz oštećeno mjesto, te je, samim tim i djelovanje duže. Prije nanošenja kreme poželjno je površinu tretirati Aloe Activator-om ili Aloe First-om.
Zbog umirujućeg, mikrobicidnog dejstva kao i svojstva da se lako apsorbuje, Aloe Vera žele je idealno sredstvo za liječenje opekotina i drugih, osjetljivih, povređenih tkiva. Obzirom da ne sadrži masne materije, može se primjenjivati i u takvim upornim slučajevima kao što su razne bubuljice, herpes, seboreične površine. U svakom slučaju, preporučuje se da se manje površine prvo tretiraju sa Aloe Activator-om, a veće sa Aloe First-om.
Navedene preporuke su date na osnovu kliničkih ispitivanja, zapažanja ljekara i praktičnih iskustava sportskih trenera.

Primjena: Koristi se isključivo spolja za hidratisanje, smirivanje i kondicioniranje. Izuzetno je efikasan za liječenje iritirane, problematične kože. Površinu rane brižljivo treba očistiti, da ne zaostanu materije koje bi mogle da izazovu zagađenje. Nanijeti Aloe Vera Gelly (sam ili sa Activator-om) na površinu, nezavisno od toga da li je potreban zavoj ili ne. Ako je moguće, žele tokom 5 minuta umasirati u kožu. Čim se žele upije, ponovo nanijeti na ranu, i postupak ponoviti još jednom u toku dana.

Pažnja: izuzetno je važno da rana bude očišćena, jer postoji mogućnost da usljed izuzetne sposobnosti apsorpcije samog želea, nečistoće budu takođe apsorbovane i unijete u ranu.

Ranu je potrebno prethodno dobro isprati, pa zatim naprskati Aloe First da dezinfikuje i zaustavi krvarenje (ako nemate First ili Aktivator upotrijebite 3% hydrogena ili  alkohol), pa kada krvarenje stane, na ranu nanijeti sloj Aloe želea i zaviti sterilnim zavojem ili staviti flaster na koji ste prethodno takođe stavili sloj Aloe želea. Postupak ponoviti više puta u toku dana

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE VERA GELLY (ZELENA KREMA)”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!