FOREVER B – 12 PLUS

Vitamin B-12 sa dodatkom FOLNE kiseline neophodan kod trudnica (sprečava nastanak deformiteta ploda),pomaže rast i razvoj . . .

FOREVER B12 PLUS – Vitamin B12 + folna kiselina (188)

Odlična kombinacija esencijalnih nutritijenata, Forever B12 Plus kombinuje vitamin B12 sa folnom kiselinom koristeći formulu vremenskog oslobađanja da pomogne i učini mogućim metaboličke procese, uključujući diobu ćelija, sintezu DNA, proizvodnju crvenih krvnih zrnaca i pravilno funkcionisanje nervnog sistema.
Vitamin B12 ili Cyanocobalamin (jedini vitamin koji sadrzi kobalt) bio je prvi put otkriven 1948. godine kao hranljivi faktor koji štiti od smrtonosne, opake anemije. B12 sa folnom kiselinom takođe djeluje na snizavanje nivoa homocysteina u tijelu.

Učinite prvi potez ljubavi prema svojoj bebi! Nedostatak vitamina B12 znači i nedostatak folne kiseline što je kritično za razvoj fetusa u toku prva tri mjeseca trudnoće. Koristan je za žene koje žele da ostanu u drugom stanju.

Ovaj dodatak ishrani je izuzetno siguran jer se obje komponente tolerišu u visokim količinama. Takođe je bitan  u ishrani vegeterijanaca, jer se B12 normalno dobija iz životinjskih izvora.
– Pomaže snizavanju nivoa homocysteina
– Izuzetno siguran, čak i u velikim količinama
– Veoma je važno uzimanje vitamina B12 i folne kiseline zajedno.

NAČIN PRIMJENE: Uzimati jednu do dvije tablete dnevno, poželjno poslije jela.
PAKOVANjE: 60 tableta

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOREVER B – 12 PLUS”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!