ALOE FOREVER BUSTER FAB

ALOE Forever Active boost Buster FAB
prirodni energetski napitak brzo i efikasno obezbjeđuje dodatnu energiju koja Vam je neophodna za aktivan način života. . .
FOREVER  FAB – prirodni energetski napitak
Naš fantastični novi Forever Active Boost –prirodni energetski napitak brzo i efikasno obezbjeđuje dodatnu energiju koja Vam je neophodna za aktivan način života.
Forever Living je našao rješenje koje će vam pomoći da se oporavite i revitalizujete kada ste iscrpljeni. FAB odmah i dugotrajno obezbjeđuje dugotrajnu energiju.
Ova energija potiče od Guarane, a dugotrajnu energiju omogućuje specijalna tehnologija koju su razvili ruski sportski naučnici i istraživači, a suština je u originalnoj mješavini adaptogenih biljka i biljkama koje su bogate hranljivim elementima i materijama kao što je i Aloja. 
FAB djeluje brzo, osvježava i omogućava da ostanete budni i puni energije tokom čitavog dana, a ujedno vas revitalizuje tako da vam obezbjeđuje izdržljivost i koncentraciju da uradite ono što morate i želite da uradite.
Preporuka: Sa energetskim pićima ne treba pretjerivati pa se stoga preporučuje od 1 – 3 konzerve u toku dana. Lagano propumćkajte i služiti rashlađeno.
Sa kombinacijom aloe i mješavine adaptogenih biljaka, vitamina i drugih hranljivih sastojaka, ovaj ukusan napitak će Vam pomoći da budete puni energije tokom celog dana. 250 ml
Ovaj energetski napitak napravljen je specijalnom tehnologijom kojom su sačuvane sve hranljive materije iz središnjeg dijela lista i na taj način vraća energiju tokom dana, pogotovo ako ste pod stresom i zatrpani gomilom posla !!!
Prodaje se u pakovanju  tj. u paketu   od 12 limenki !!!

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE FOREVER BUSTER FAB”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!