ALOE BRIGHT TOOTHGEL

FOREVER BRIGHT TOOTHGEL

Alojina pasta za zube

Aloe Vera je hiljadama godina prije svega postala poznata zbog njenih mnogobrojnih dokazanih svojstava na koži jer sav njen prirodni Biohemijski sastav djeluje direktno na bolna mesta tako što djeluje anti bakterijski, uništava gljivice, viruse i infekcije a pri tome ujedno i hrani jer sadrži preko 250 hranljivih i korisnih materija za naše ćelije i naš organizam.

Zbog svih ovih svojstava koje Aloja posjeduje njeno djelovanje je još važnije kada djeluje unutar našeg organizma, na taj način kao prvo dezinfikuje našu usnu duplju, a tokom pranja zuba hranljivi elementi same Aloje se ugrađuju u mikropore na našim zubima i čuvaju zdravlje naših zuba iznutra, od živca, korjena ka spolja.

Pasta za zube je formulisana  tako da može cijela porodica da je koristi, sadrži u sebi samo visoko kvalitetne sirovine, laboratorijski ispitane.

Pogodna je i za vegeterijance jer ne sadrži nikakve životinjske nusproizvode.

Prirodni ukus peperminta i spearminta ostavlja osjećaj svježine i čistoće u ustima.

Kombinacija Stabilizovanog Aloe Vera Gela i pčelinjeg propolisa umiruje desni i sluzokožu usta i može se nanijeti direktno i kada je pranje isuviše bolno.

Ukoliko se dogodi da vas zub inače zaboli, kao prva pomoć će vam biti sama pasta za zube, potrebno je samo da iz tube istisnete određenu količinu paste i ukoliko je moguće pastu ubacite u šupljinu zuba ili izmasirajte desni. Bol će se smanjiti a ako je neki lakši problem i skroz nestati.

Ovakvo djelovanje paste je jednostavno, sadržaj same paste je stabilizovani Aloe Vera Gel koji zajedno sa propolisom djeluje kao prirodni antibiotik  pri čemu će zajedno sa Alojom dovesti do umirenja.

SADRŽI: Visok sadržaj Aloe Vera Gela i Propolisa, glicerin, Irsku mahovinu, Prirodnu aromu Peperminta. . .

SPREČAVA: paradentozu, otklanja kamenac, gljivična oboljenja usta i stomatita,umiruje bolne procese, njeguje i hrani desni, čisti zube, održava svjež dah i bjelinu zuba bez agenasa i hemikalija za izbjeljivanje.

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE BRIGHT TOOTHGEL”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!