FOREVER ABSORBENT C

Absorbent-C
Specijalni C vitamin

Vitamin C se već dugo vremena vezuje za dobro zdravlje. Nauka nas je snabdjela cijelom listom korisnih dejstava vitamina C, najpoznatijeg od svih vitamina.

Snažan je antioksidans koji formira dio odbrambenog sistema organizma protiv štetnih efekata slobodnih radikala, detoksikuje zagađivače ili štiti od kancera i srčanih obolenja. Neophodan je za očuvanje zdravog vezivnog tkiva jer učestvuje u produkciji kolagena (čini kosti, kožu i zglobove čvrstim i jakim). Učestvuje u proizvodnji antistresnih hormona.

Vitamin C je rastvorljiv u vodi i lako se izbacuje iz organizma. Kako ljudi, za razliku od većine životinja, nisu u stanju da stvaraju sopstveni vitamin C, moraju ga uzimati kroz hranu, sokove i dodatke ishrani, kao što je Absorbent – C.

Potreba za odgovarajućim nivoom vitamina C je očigledna. Naučnici nas obavještavaju da jedna popušena cigareta uništava 25 mg vitamina C. Stres, uzimanje lijekova, faktori spoljne sredine (uslova života), svi zajedno jako iscrpljuju zalihe vitamina C u tijelu. Nedostatak vitamina C može imati za posljedicu pucanje kapilara i krvarenje desni.

Da bi osigurali da se svih 60 mg vitamina C u svakoj tableti apsorbuje, mi smo ga pomiješali sa 500 mg zobenih mekinja. Ispitivanja pokazuju da rastvorljiva vlakna iz zobenih mekinja pomažu održavanju nivoa holesterola u krvotoku.

Absorbent C sa zobenim mekinjama je izvanredan dodatak ishrani. On je kombinacija dva vitalna hranljiva sastojka u jednom pogodnom proizvodu. Svezani u matičnom sastavu, razvijeni kroz jedinstven proces, obezbjeđuju efikasan sistem raznošenja koji omogućava organizmu da (iskoristi) apsorbuje svih 60 mg vitamina C iz svake tablete.

ABSORBENT C: poboljšava metabolizam, ćelijsko disanje, ubrzava process zaliječenja rana i izgradnju vezivnog tkiva, izgradnju kostiju i hrskavice, učestvuje u sintezi hormona nadbubrežne žlijezde, pruža zaštitu od stresa, omogućava bolju apsorciju željeza, poboljšava sazrijevanje crvenih krvnih zrnaca, smanjuje nivo holesterola, pruža zaštitu od kancerogenih materija, usporava nastanak mrene (katarakte).
Vitamin C iz ovog proizvoda potiče iz kore narandže, što je izuzetno važno, jer sadrži velike količine bioflavonoida koji doprinose očuvanju integriteta zidova krvnih sudova i sprečavaju prijevremenu razgradnju C vitamina.

SASTAV: zobene mekinje 500 mg, sorbitol, med, askorbinska kiselina (vitamin C) 60 mg, stearinska kiselina, prirodni ukus narandže, bioflavonoidi iz citrusa (tropskog voća), papaja, silicijum dioksid. (Ne sadrži šećer, zaštitna sredstva, škrob niti vještačke boje).

Način Primjene: Uzimajte 3×1 tbl dnevno (pušači dodaju po 1 tbl na 3-5 cigareta).
Pakovanje: 100 tableta

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOREVER ABSORBENT C”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!