FOREVER VISION

Biljni komleks hranljivih materija namenjenih za ishranu ocnih nerava,cirkulaciju i zdrav vid…

FOREVER VISION – Čuva vid

Nas vid je dragoceno culo i culo koje ne smemo uzimati zdravo za gotovo.

Dok obično vodimo računa dao bogatimo našu ishranu hranljivim sastojcima koji će nam poboljšati opšte stanje organizma, najčešće ne vodimo računa o vidu kao ne izostavnom delu našeg zdravljakoji moramo čuvati i negovati.

Forever Vision je dijetski dodatak ishrani sa borovnicom, luteinom i zeksantinom, plus antioksidansi i druge hranljive materije.

Borovnica, popularna tradicionalna biljka koja može da očuva normalan vid i poboljsava cirkulaciju u ocima. Lutein (karotenoid), koji se nalazi u mnogobrojnim biljkama i voću i povrću, pomaze pri zastiti mreznjace. Zeksantin i astaksantin (iz algi) su karotenoidi koji su veoma važni makularno za zdravlje, ocne mrlje i zdravlje očiju.

Sa Forever Vison vršimo kompletnu ishranu oka sa hranljivim elelmentima koji su neophodni za pravilan rad i funcionisanje oka. Za kompletniju ishranu neophodno je uključiti i Aktivator Kapi, Aloe Vera Gel i Ginko tabletice.

Ovo je izuzetno važno da koriste osobe koje dugo sede i rade na kompjuterima jer je njima vid direktno izložen zračenju monitora, te se oko često napreže i biva dodatno operećeno!!!

Nedavno objavljena naucna studija u medicinskom casopisu “Investigative Ophtamology & Visual Science” naglasava: … “Na isti nacin kako nastaju ostecenja na nasoj kozi od dejstava suncevih zraka, sto daje pojavu bora i promene u pigmentaciji koze, dolazi i do ostecenja nasih ociju, te dovodi do pojave katarakte i degeneracije makule”, objasnjava Dr Steven G Pratt, oftamolog u Scripps Memorial Bolnici, Jolla, California.
Dve tablet Forever Vision-a obezbedjuju neophodnu antioksidativnu zastitu vasih ociju, te poboljsavaju ishranu oka.

Kompletan sastav Forever Vision-a kao i ostalih naših proizvoda je dobijen iz različitih biljaka bez dodataka hemije i hemijskih konzervanasa i štetnih hemijskih agenasa.

SASTAV U 2 tablete: Vitamin A (beta-karoten) 5000 IU (100%), Vitamin C (askorbinska kiselina) 60 mg (100%), Vitamin E (d-alfa tokoferil sukcinat) 30 IU (100%), Cink (cink citrat) 15 mg (100%), Bakar (bakar glukonat)5 mg (250%), Ekstrakt borovnice (Vaccinium myrtillius) 60 mg, Cistein (kao acetil-cistein) 50 mg, Ekstrakt cveta neven (tagetes erecta) 31 mg, Lutein 30 mg, Zeaksantin 1mg, Astaksantin (iz mikro alge) 10 mg, Rezveratrol (Polygonum cuspidatum – koren) 5 mg.

Pakovanje: 60 tableta
Upotreba: 2 tablete dnevno

per kg

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOREVER VISION”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!