ALOE EVER-SHIELD

ALOE Ever-Shield (dezodorans u stiku)

ALOE vera stik eliminiše neprijatne mirise, ne zaustavlja znojenje, bogat je sadržajem Aloje i zaštitnim materijama iz nje . . .

ALOE  EVER-SHIELD  DEODORANT  STICK

Alojin dezodorans u stiku

Alojin Dezodorans u stiku je po svom sastavu jedinstven na tržištu u cijelom svijetu i to iz više razloga.

Pruža dugotrajnu i efikasnu zaštitu protiv neprijatnih mirisa. Prijatnog je mirisa i sadrži zaštitne materije same biljke Aloje.

NE SADRŽI OŠTRE ALUMINIJUMSKE SOLI koji kod klasičnih proizvoda slične namjene služe za sprečavanje znojenja, ne ostavlja fleke i tragove na odjeći.

Prirodna funkcija našeg organizma je da putem kože izbacuje toksine i štetne materije, a to se upravo dešava kada se znojimo, zato se ovaj proces nesmije vještački zaustaljati jer kasnije može doći do nepotrebnih komplikacija.

Ono što je Neophodno jeste da se, pored toga što je znojenje normalno za kožu,  zaustave neprijatni mirisi. Aloe vera stik uništava bakterije koje se razvijaju u vlažnoj sredini i eliminiše neprijatne mirise, a pri tome održava kožu mekom i njegovanom.

Upravo to omogućava Alojin Deodorans u stiku, normalno znojenje bez neprijatnih mirisa.

Već duže vrijeme predmet raznih diskusija, ljekara, naučnika i kozmetičara  jeste uticaj kozmetičkih preparata protiv znojenja (dezodoransi – antiperspiranata ) na pojavu tumora i cisti na grudima
(tumor dojki kao posljedica aluminijumovih soli).

Upravo iz tog razloga firma FOREVER LIVING  je u ovaj proizvod uložila veliki trud čiji je cilj bio potpuna čistoća i bezbjednost proizvoda.

Usavršavanje ovog proizvoda trajalo je punih 11 godina, kako bi ovaj proizvod ispunio visoko postavljene ciljeve, a neki od njih su da budu zdravi i bezbjedni za upotrebu svih nas i bez štetnih primjesa i dodataka.

Sadrži: Aloe Vera Gel kao osnovu u velikom procentu sadržaja.

VAŽNO:

Ne sadrži štetne aluminijumove soli

Ne sadrži talk (ne ostavlja tragove na odeći)

Ne sadrži ALKOHOL (ne peče poslije depilacije)

Uništava bakterije koje izazivaju stvaranje neprijatnih mirisa

Djeluje antibakterijski i antigljivično, ne zapušava pore na koži

Pakovanje: izuzetno ekonomično, traje čak do 6 mjeseci

Rok trajanja proizvoda: 4 godine

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE EVER-SHIELD”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!