FOREVER POMESTEN POWER

Specijalna mesavina voca koje ima najjacu antioksidativnu vrednost: nar, kruska, mangosten, malina, kupina, borovnica i semenke grozdja. . .

Forever Pomesten Power

Super Antioksidant

Neosporna je cinjenica da su antioksidanti od velike vaznosti za nase zdravlje. Danas, medjutim, medju nutricionistima se vode mnoge rasprave o tome koje voce je najjaci antioksidans, koje ima najveci sadrzaj XANTHONES ili ima najvecu ORAC vrednost.

Forewer Pomesteen Power poseduje sve navedene karakteristike jer je mesavina vocnih sokova i ekstrakata nara, kruske, mangostena, malina, kupina, borovnice i semenki grozdja.

Vrednost ORAC (Oxygen Redical Absorbance Capacity, mogucnost absorbovanja slobodnih kiseonickih radikala) je pokazatelj koliko dobro antioksidans sprecava slobodne radikale da nanesu poremecaj.

OPSTA DEJSTVA:

  • Anemija

  • Izuzetan je za podizanje imuniteta, Stimulise imunitet

  • Daje energiju

  • Neophodan je kod VIRUSNIH INFEKCIJA

  • Izuzetnog je slatkastog ukusa pa je idealan kod male dece koja su osetljiva i loseg imuniteta

ORAC vrednosti voca su veoma razlicite, cak se i kod iste vrste voca javljaju razlicite vrednosti u zavisnosti koliko je vremena proteklo od branja i prorodnog uticaja sunca.

Najznacajnije je to da su svi sastojci koji cine Pomesteen Power pri vrhu liste najvecih vrednosti ORAC, posebno nar i mangosten.

Sok nara sadrzi vise polifenola (antioksidans) nego crno vino, zeleni caj i sok pomorandze, pri tom je i odlican izvor vitamina A, C i E i jedinjenja gvozdja.

MANGOSTEN – je popularno azijsko voce. Zbog njegovog odlicnog ukusa kraljica Viktorija ga je proglasila za svoje omiljeno voce i od tada ga nazivaju “Kraljicom voca”.

Vrlo je visoke ORAC vrednosti i bogato je blagotvornim ksantonima. Ksantoni su familija jedinjenja prirodno sadrzanih u vocu, a pri tom su super snazni antioksidansi. Osetite neverovatnu moc antioksidanasa nara, mangostena i ostalog egzoticnog voca upotrebom Forever Pomesteen Power.

– Super oksidans, voce koje je bogato polifenolima
– Jedinstvena mesavina vocnih sokova, a hranljive materije i prirodna slast posledica je sazrevanja i direktnog uticaja sunca, a voce je uzgajano bez hemijskih dodataka i nije hemijski tretirano.
– NE sadrzi vestacke secere i zasladjivace

NACIN UPOTREBE: Promuckati dobro pre upotrebe. Koristite 30 ml dnevno ili po zelji.

Proizvod drzati u frizideru i popiti u roku od 30 dana od otvaranja.
Pakovanje: 473 ml

56.50KM

per kg

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOREVER POMESTEN POWER”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!