FOREVER POMESTEN POWER

Specijalna mjesavina voća koje ima najjaču antioksidativnu vrijednost: nar, kruška, mangosten, malina, kupina, borovnica i semenke grožđa. . .

Forever Pomesten Power

Super Antioksidant

Neosporna je činjenica da su antioksidanti od velike važnosti za naše zdravlje. Danas, međutim, među nutricionistima se vode mnoge rasprave o tome koje voće je najjaci antioksidans, koje ima najveci sadrzaj XANTHONES ili ima najveću ORAC vrijednost.

Forewer Pomesteen Power posjeduje sve navedene karakteristike jer je mješavina voćnih sokova i ekstrakata nara, kruške, mangostena, malina, kupina, borovnice i sjemenki grožđa.

Vrijednost ORAC (Oxygen Redical Absorbance Capacity, mogućnost absorbovanja slobodnih kiseoničkih radikala) je pokazatelj koliko dobro antioksidans sprečava slobodne radikale da nanesu poremećaj.

OPSTA DEJSTVA:

  • Anemija

  • Izuzetan je za podizanje imuniteta, Stimuliše imunitet

  • Daje energiju

  • Neophodan je kod VIRUSNIH INFEKCIJA

  • Izuzetnog je slatkastog ukusa pa je idealan kod male dece koja su osetljiva i loseg imuniteta

ORAC vrijednosti voća su veoma različite, čak se i kod iste vrste voća javljaju različite vrijednosti u zavisnosti koliko je vremena proteklo od branja i prorodnog uticaja sunca.

Najznačajnije je to da su svi sastojci koji čine Pomesteen Power pri vrhu liste najvećih vrijednosti ORAC, posebno nar i mangosten.

Sok nara sadrži vise polifenola (antioksidans) nego crno vino, zeleni čaj i sok narandže, pri tom je i odličan izvor vitamina A, C i E i jedinjenja gvožđa.

MANGOSTEN – je popularno azijsko voće. Zbog njegovog odličnog ukusa kraljica Viktorija ga je proglasila za svoje omiljeno voće i od tada ga nazivaju “Kraljicom voća”.

Vrlo je visoke ORAC vrednosti i bogato je blagotvornim ksantonima. Ksantoni su familija jedinjenja prirodno sadržanih u voću, a pri tom su super snažni antioksidansi. Osjetite nevjerovatnu moć antioksidanasa nara, mangostena i ostalog egzotičnog voća upotrebom Forever Pomesteen Power.

– Super oksidans, voće koje je bogato polifenolima
– Jedinstvena mješavina voćnih sokova, a hranljive materije i prirodna slast posljedica je sazrijevanja i direktnog uticaja sunca, a voce je uzgajano bez hemijskih dodataka i nije hemijski tretirano.
– NE sadrzi vještačke šećere i zaslađivače

NAČIN UPOTREBE: Promućkati dobro prije upotrebe. Koristite 30 ml dnevno ili po želji.

Proizvod držati u frižideru i popiti u roku od 30 dana od otvaranja.
Pakovanje: 473 ml

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOREVER POMESTEN POWER”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!