ALOE PROPOLIS CREME

ALOE PROPOLIS CREME

Međunarodni Naučni Savjet Aloje (IASC) potvrđuje da proizvod sadrži čistu Aloe Veru.

Aloe Propolis krema je Hidrantna krema , nema izuzetnije kreme za hidratisanje i kondicioniranje kože od Aloe Propolis kreme.

U njen sastav ulaze: Aloe Vera Gel, Propolis, biljni ekstrakti sa umirujućim dejstvom, betakarotin,           vitamini C, E i A, kao i posebno odabrana prirodna sredstva za hidrataciju.

Osim što smiruje, ova krema odmah i kondicionira kožu prirodnim vitaminima A i E i ujedno djeluje i liječi jer je Propolis poznat u narodu kao potpuno zdrav i prirodni antibiotik bez štetnih dejstava.

Hidrantna i omekšavajuća osnova Aloje i pčelinjeg Propolisa, obogaćena je kamilicom i vitaminom A, te na taj način čini ovu kremu odličnom u prvoj pomoći kod opekotina, oderotina i plikova, alergija, ugriza, ojeda, svraba, osipa, otoka . . .

Takođe je djelotvorna kod pjega i fleka a i kao dopuna pri korišćenju crvene kreme. U kozmetici je odlična kao hidrantna i zaštitn krema.

Izuzetno je važno koristiti kod propblema u ginekoligiji i urologiji, jer djeluje protiv infekcija, i protiv gljivica, ranice na materici, svrab, suhoća, kožne bolesti. . .

Kod problema sa hemoroidima bez obzira kog su tipa, da li su obični ili oni koji krvare neophodno je redovno mazati više puta u toku dana.

Reguliše promjene na koži: svrab, alergije, crvenilo, bubuljice, ekcemi, problematična i pubertetska koža, djeluje na gnojne procese koji nastaju na koži kao što su čirevi, takođe je neophodna kod osoba koji imaju porbleme sa psorijazom, ujedi insekata, bolni otoci . . .

Upotrbljava se više puta u toku dana i nanosi se prema potrebi u zavisnosti koji dio se tretira tj. maže.

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE PROPOLIS CREME”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!