FOREVER LEAN

KONTROLA TJELESNE TEŽINE

FOREVER LEAN

Smanjuje Apsorpciju masti iz hrane. tajna je u redukciji masnih naslaga, sto znači da se gube cm u Obimu, bez gladovanja . . .

Forever Lean

FOREVER LEAN – Redukuje apsorpciju kalorija

Forever Lean sadrži revolucionarne sastojke koji pomažu tijelu da redukuje apsorpciju kalorija iz masti i ugljenohidrata. Prvi od ovih sastojaka je jedinstveno vlakno koje apsorbuje masnoću, dobijeno je iz kaktusa – Opuntia Ficus Indica, poznata još i kao indijska smokva ili bodljikava kruška.

Studije su pokazale da ovo jedinstveno vlakno ima visoku moć vezivanja masnoće, u poređenju sa drugim vrstama biljaka. Drugi jedinstveni sastojak u Forever Lean je protein specijalno dobijen iz bobice biljke Phaseolus vulgaris, koja je poznata još i kao bijeli bubreg.

Ovaj protein smanjuje nivo šećera u organizmu i privremeno inhibira aktivnost enzima koji pretvara skrob u šećer.

Ova dva revolucionarna sastojka potpomažu uspostavljanje idealne težine tako što zaustavljaju neke masne i ugljene kalorije koje čovjek unosi u svoj organizam. Treći efikasan sastojak u proizvodu Forever Lean je Chromium Trichloride.

Hrom je veoma važan mineral koji pomaže regulaciju šećera u krvi djelujući kao GTF (glucose tolerance factor) kofaktor. Posebno je važan normalan metabolizam. Međutim, da bismo dobili maksimum efekta ovog saplementa, bitno je upražnjavati pravilnu dijetu i redovne vježbe radi potpune kontrole i dostizanja idealne težine.

– Zaustavlja apsorpciju kalorija iz masti i ugljenohidrata

– Hrom pomaže regulaciju šećera u krvi i dovodi metabolizam u normal

– Privremeno inhibira apsorpciju kalorija iz šećera

UPUTSTVO: Uzimati po 1 kapsulu sa vodom pola sata pre jela ili užine, maksimum 4 kapsula na dan.

Proizvod stabilan 4 godine

Pakovanje: 120 kapsula

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOREVER LEAN”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!