12X MINI ALOE VERA GEL 330 ML

99,7% čistog aloe vera gela – unutrašnjosti lista
Nisu dodani konzervansi
Podržava zdravu probavu
Podstiče zdrav imunološki sustav
Podržava apsorpciju hranjivih tvari
Pomaže u održavanju prirodnih nivoa energije
Zamislite da režete listove aloe i konzumirate gel direktno iz biljke. Naš Forever Aloe Vera Gel® je najbliže što možete dobiti!

Aloe vera ima prirodne sposobnosti za čišćenje, koje pomažu probavnom traktu da apsorbuje hranjive tvari iz hrane koju jedemo u krvotok, a istodobno podstiču brojnost pozitivnih bakterija. Jedinstveni polisaharid, acemannan i drugi hranjivi sastojci aloe pomažu u podupiranju imunološkog sustava. Zapravo, acemannan je jedan od ključnih markera koje koristi IASC kako bi naznačio kvalitet aloe vere i Forever Aloe Vera Gel® sadrži dvostruko veću količinu od količine potrebne za certifikaciju!

Forever Aloe Vera Gel® obrađuje se aseptički, a formula ostaje bez dodataka konzervansa i ima nevjerovatan 99,7% čistog aloe vera gela unutrašnjeg lista. Smješten u Tetra Pak pakovanju od 100% materijala za recikliranje, Forever Aloe Vera Gel® osigurava da ste u mogućnosti uživati ​​u svježem ukusu nerazrijeđenog aloe vera gela sa svim moćnim svojstvima aloe, baš kao što je priroda namjenila.

Pakovanje od 12 tetrapaka od 330 mililitara. Ne prodaje se odvojeno.

Set sa 12x Mini Aloe Vera Gel 330 ml

There are no reviews yet.

Be the first to review “12X MINI ALOE VERA GEL 330 ML”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!