VITOLIZE MEN

Vitolize Man sadrži svu onu snagu koju ima naš raniji proizvod Pro6, ali sada uključuje i više nutrijenata, više bioraspoloživih hranjivih oblika i snažnije biljne ekstrakte. Jedinstvena, sveobuhvatna formulacija daje vrlo učinkovit spoj moćnih biljaka, vitamina, minerala i antioksidansa koji će vam pomoći zadržati normalan urinarni protok, promicanje zdrave funkcije testisa i poticati optimalno zdravlje prostate.

Zdravlje prostate vremenom postaje važan problem muškaraca, iako se točna dob kada se to događaje razlikuje od čovjeka do čovjeka. U kombinaciji s vježbanjem, Vitolize Man predstavlja prirodno rješenje kao pomoć za zdravlje prostate. Autentična biljna mješavina Vitolize, sastavljena je od saw palmetta, pygeuma i sjemena bundeve. Svaka od ovih biljaka se već stoljećima koristi za očuvanje zdravlja prostate.

Vitamini C, D, E i B6 (također neophodni za zdravlje prostate) kombinirani su s mineralima selena i cinka. Kvercetin i likopen također se dodaju u pravilno izbalansiranim koncentracijama. Istovremeno, količina polifenola kojeg unesete konzumacijom Vitolize tableta, ekvivalentna je onoj koja se dobije iz jednog cijelog nara (nar je izraziti antioksidans).

Ovaj proizvod preporučujemo kao dodatak prehrani muškarcima koji su prešli 40-u godinu.

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITOLIZE MEN”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!