ALOE HEAT LOTION – CRVENA KREMA

ALOE Heat Lotion – Crvena Krema

Pakovanje: Tuba 118 grama

 ALOE Heat Lotion (crvena krema) korisiti se  kako kod sportskih povreda,istegnuća mišića, iščašenjapa i kod problema koji su reumatskog karaktera . . .

Aloe Heat Lotion – crvena krema za zagrijavanje
Aloe Heat Lotion omekšava kožu, duboko prodire u dubinu kože i izaziva osjećaj toplote, a sadrži  oko  70% od 100% stabilizovanog Aloe Vera gela.
Aloe Heat Lotion je izuzetan losion za masažu, kao sredstvo za lokalno smirivanje i relaksaciju. Obzirom na posebno svojstvo razvijanja toplote, Aloe Heat Lotion ima izuzetno umirujuće dejstvo.
Uputstvo za upotrebu: Nanijeti na kožu i masirati, po potrebi.

Upozorenje: Ne smije doći u dodir sa očima. U slučaju kontakta, oči isprati vodom nekoliko minuta.

Aloe Heat Lotion (topli losion) je emulzija tipa ulja u vodi (U/V – emulzija) uravnotežene pH-vrijednosti. Sadrži određene materije koje stvaraju toplotu kao što je npr. eukaliptusovo ulje (djeluje opuštajuće i izvanredno je za masažu).
Sportski ljekari, maseri kao i treneri veoma cijene ovaj proizvod zbog ublažavanja bolova i toplotnog dejstva.

Upotreba:

Kod sportskih povreda, kao npr. istegnuća mišića, grčeva, nagnječenja, udaraca, iščašenja i slično je izuzetan.
Može se primjeniti i kod problema sa zglobovima i reumom, išijasa i artritisa. Dejstvo mu se može povećati ako se na povređeno mjesto prethodno primjeni Activator ili Aloe First.

ALOE HEAT LOTION nanosimo spolja na povrijeđena mjesta. Najbolje je nanijeti tri namaza i uviti, tj. omotati ih. Tim postupkom se otvaraju pore na koži. Ostavimo da djeluje i kad pomislimo da više ne možemo izdržati, pečenje i bol nestaju. Koža nije vrela na dodir, već hladna.

U proizvodu nema ničeg što bi štetilo. Ako ne podnosite unutrašnju toplinu, koju izaziva ova krema, preporučujemo da HEAT LOTION razblažite sa ALOE LOTION (plava krema) ili sa MOISTURIZING LOTION (ljubičasta krema).

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE HEAT LOTION – CRVENA KREMA”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!