FOREVER LYCIUM PLUS

Neophodan kod osoba koje su pod hemio i zracnom terapijom – ublazava nus pojave,jaca organizam, cistac krvnih sudova . . .

FOREVER LYCIUM PLUS – najjaci antioksidans (72)

Stanovnici Azije, hiljadama godina unazad, koriste plod licijuma i slatki Koran u cilju odrzavanja zdravlja. Na osnovu ove tradicije Forever Living Products je objedinio u jednom proizvodu ove dve lekovite biljke.
Predstavljamo vam Forever Lycium Plus!

Forever Lycium Plus sadrzi ekstrakt Lyciuma koji vodi poreklo iz severne Azije, kao i flavonoid – ekstrakt slatkog korena, koji smo zahvaljujuci sopstvenoj tehnologiji, pripremili u jednoj lako asimilirajucoj formi.
Plod licijuma sadrzi vitamine, mineralne materije, beta-karotin, polisaharide i aminokiseline. A ekstrakt flavonoida iz slatkog korena sadrzi brojne bioflavonoide za koje je utvrdjeno da imaju snazno antioksidativno delovanje.

Danas vec svako moze da koristi povoljni uticajLyciuma i slatkog korena, prvi put u jednom proizvodu, koji je savrsena mesavina, u savrsenoj ravnotezi i prirodni je dodatak dosadasnjem program Forever Living Products-a.

Dve najvaznije komponente ovog proizvoda – LYCIUM i LICORIS (kineski slatki koren) su dve lekovite biljke sa mozda najduzom istorijom i najbogatijom dokumentacijom izmedju onih koje mi imamo u nasem program, i protezu se vise hiljada godina unazad, posebno u Aziji, gde lekari ove dve biljke preporucuju za lecenje niza bolesti.

*LYCIUM BARBARUM

– Nas proizvod priprema se od ploda Lycium Barbarum koji je zbunasta listopadna severnoazijska biljka. Plod je narandzasto-crvene boje i sadrzi zadivljujuce kolicine aktivnih materija ukljucujuci velike kolicine aminokiselina, beta karotin, vitamine, polisaharide, ugljene hidrate, masti, protein …
Duga tradicija potvrdjuje njenu efikasnost i upotrebljava se protiv starenja, za jacanje organizma, popravljanje vida i lepotu koze i u te svrhe Kinezi je koriste vec preko 2000 godina. Uspesno se koristila i u tretiranju opekotina, cireva, smrzotina.
Cisti krv, regenerise celije organizma iznutra prema spolja, popravlja ostecenja koja su naneli slobodni radikali, a koja vode ka vidljivim znacima starosti. U danasnje vreme koristi se i za otklanjanje nuspojava kod hemioterapije i radioterapije.

*LICORIS (Kineski slatki koren)

– Slatki koren verovatno je najcesce porucivana lekovita biljka u Kini, a u moderna vremena jedna od najistrazenijih lekovitih biljaka. U poslednjih nekoliko decenija objavljeno je vise stotina naucnih radova o likorisu. Ustanovljeno je da sadrzi vise od 150 hemijskih jedinjenja koja imaju ulogu u ocuvanju optimalnog zdravstvenog stanja: aminokiseline, beta-karotin, vitamine, ugljene hidrate, masti, protein.

Nas proizvod ne koristi celu biljku vec njen ekstrakt koji sadrzi korisne flavonoide sto je vrlo bitno. O cemu se radi?

Nekada se smatralo da je najaktivnija komponenta Glycirrhizin ili Glycirrhizinska kiselina, materija koja slatkom korenu daje snazan sladak ukus, 50 puta jaci od secerne trske. Medjutim, pokazalo se da posle duze upotrebe Glycirrhizin daje stetne posledice kod osoba sa visokim krvnim pritiskom, kod osoba koje koriste neke lekove, npr. Digitalis i kod trudnica.

Najnovija naucna istrazivanja pokazala su da mnogobrojna lekovita dejstva likorisa ne poticu od glycirrhizina nego od FLAVONOIDA. Dr Leung, koji je stvorio ovaj proizvod, objasnio je da se ekstracijom odstranjuje glycyrrhizin.

FOREVER LYCIUM PLUS je kao antioksidans 40 puta jaci od C vitamina i 100 puta jaci od E vitamina i mocna je dopuna nasem arsenalu antioksidanasa: A BETA CARE-u, ABSORBENT-u, kao is vim ostalim proizvodima iz naseg programa. Preporucujemo ga za popravljanje ostecenja prouzrokovanih delovanjem slobodnih radikala i za jacanje regenerativne sposobnosti naseg organizma, kao i (zahvaljujuci brojnim blagotvornim dejstvima flavonoida i polisaharida) za obnavljanje naseg organizma koje se odvija iznutra prema spolja.

FOREVER LYCIUM PLUS omogucava da koristimo povoljan uticaj licijuma i slatkog korena prvi put u jednom proizvodu, koji je savrsena mesavina u savrsenoj ravnotezi i prirodna je dopuna programa dopunske ishrane koju pruza FLP.

Sadrzi 150 aktivnih elemenata za optimalno zdravlje: aminokiseline, beta-karotin, vitamine, polisaharide, ugljene hidrate, masti, protein.

Forever Lycium Plus pomaze kod:

Detoksikacije organizma; sprecava nus pojave kod hemio i zracnih terapija; usporava process starenja; poboljsava vid; cisti krvne sudove; regenerise tkivo; protiv umora; jaca organizam; opekotina, smrzotina; protiv slobodnih radikala; 40 puta jaci od C vitamina; 100 puta jaci od E vitamina.

SASTAV: Lycium (kinesko voce) plod 300 mg, Licorice – koren ekstrakt 37,5 mg, mikrokristali celuloze, stearinska kiselina, magnesium stearat.

NACIN UPOTREBE: 1-3 tbl dnevno

Pakovanje: 100 tableta
Rok trajanja: 4 godine

70.50KM

per kg

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOREVER LYCIUM PLUS”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!