FOREVER LYCIUM PLUS

Forever Lycium Plus je neophodan kod osoba koje su pod hemio i zračnom terapijom – ublažava nus pojave, jača organizam, čistač krvnih sudova . . .

FOREVER LYCIUM PLUS – najjači antioksidans (72)

Stanovnici Azije, hiljadama godina unazad, koriste plod licijuma i slatki Koran u cilju održavanja zdravlja. Na osnovu ove tradicije Forever Living Products je objedinio u jednom proizvodu ove dvije ljekovite biljke.
Predstavljamo vam Forever Lycium Plus!

Forever Lycium Plus sadrži ekstrakt Lyciuma koji vodi porijeklo iz sjeverne Azije, kao i flavonoid – ekstrakt slatkog korijena, koji smo zahvaljujući sopstvenoj tehnologiji, pripremili u jednoj lako asimilirajućoj formi.
Plod licijuma sadrži vitamine, mineralne materije, beta-karotin, polisaharide i aminokiseline. A ekstrakt flavonoida iz slatkog korijena sadrži brojne bioflavonoide za koje je utvrđeno da imaju snažno antioksidativno djelovanje.

Danas već svako može da koristi povoljni uticaj Lyciuma i slatkog korijena, prvi put u jednom proizvodu, koji je savršena mješavina, u savršenoj ravnoteži i prirodni je dodatak dosadašnjem programu Forever Living Products-a.

Dvije najvažnije komponente ovog proizvoda – LYCIUM i LICORIS (kineski slatki korijen) su dvije ljekovite biljke sa možda najdužom istorijom i najbogatijom dokumentacijom između onih koje mi imamo u našem programu, i protežu se više hiljada godina unazad, posebno u Aziji, gdje ljekari ove dvije biljke preporučuju za liječenje niza bolesti.

*LYCIUM BARBARUM

– Naš proizvod priprema se od ploda Lycium Barbarum koji je žbunasta listopadna sjevernoazijska biljka. Plod je narandžasto-crvene boje i sadrži zadivljujuće količine aktivnih materija uključujući velike količine aminokiselina, beta karotin, vitamine, polisaharide, ugljene hidrate, masti, protein …
Duga tradicija potvrđuje njenu efikasnost i upotrebljava se protiv starenja, za jačanje organizma, popravljanje vida i ljepotu kože i u te svrhe Kinezi je koriste već preko 2000 godina. Uspješno se koristila i u tretiranju opekotina, čireva, smrzotina.
Čisti krv, regeneriše ćelije organizma iznutra prema vani, popravlja ostećenja koja su nanijeli slobodni radikali, a koja vode ka vidljivim znacima starosti. U današnje vrijeme koristi se i za otklanjanje nuspojava kod hemoterapije i radioterapije.

*LICORIS (Kineski slatki korijen)

– Slatki korijen vjerovatno je najčešće proučavana ljekovita biljka u Kini, a u moderna vremena jedna od najistraženijih ljekovitih biljaka. U posljednjih nekoliko decenija objavljeno je više stotina naučnih radova o likorisu. Ustanovljeno je da sadrži više od 150 hemijskih jedinjenja koja imaju ulogu u očuvanju optimalnog zdravstvenog stanja: aminokiseline, beta-karotin, vitamine, ugljene hidrate, masti, protein.

Naš proizvod ne koristi cijelu biljku vec njen ekstrakt koji sadrzi korisne flavonoide sto je vrlo bitno. O čemu se radi?

Nekada se smatralo da je najaktivnija komponenta Glycirrhizin ili Glycirrhizinska kiselina, materija koja slatkom korijenu daje snažan sladak ukus, 50 puta jači od šećerne trske. Međutim, pokazalo se da poslije duže upotrebe Glycirrhizin daje štetne posljedice kod osoba sa visokim krvnim pritiskom, kod osoba koje koriste neke lijekove, npr. Digitalis i kod trudnica.

Najnovija naučna istraživanja pokazala su da mnogobrojna ljekovita dejstva likorisa ne potiču od glycirrhizina nego od FLAVONOIDA. Dr Leung, koji je stvorio ovaj proizvod, objasnio je da se ekstracijom odstranjuje glycyrrhizin.

FOREVER LYCIUM PLUS je kao antioksidans 40 puta jači od C vitamina i 100 puta jači od E vitamina i moćna je dopuna našem arsenalu antioksidanasa: A BETA CARE-u, ABSORBENT-u, kao i svim ostalim proizvodima iz našeg programa. Preporučujemo ga za popravljanje oštećenja prouzrokovanih djelovanjem slobodnih radikala i za jačanje regenerativne sposobnosti našeg organizma, kao i (zahvaljujući brojnim blagotvornim dejstvima flavonoida i polisaharida) za obnavljanje našeg organizma koje se odvija iznutra prema spolja.

FOREVER LYCIUM PLUS omogućava da koristimo povoljan uticaj licijuma i slatkog korijena prvi put u jednom proizvodu, koji je savrsena mješavina u savršenoj ravnoteži i prirodna je dopuna programa dopunske ishrane koju pruža FLP.

Sadrži 150 aktivnih elemenata za optimalno zdravlje: aminokiseline, beta-karotin, vitamine, polisaharide, ugljene hidrate, masti, protein.

Forever Lycium Plus pomaže kod:

Detoksikacije organizma; sprečava nus pojave kod hemio i zračnih terapija; usporava process starenja; poboljsava vid; čisti krvne sudove; regeneriše tkivo; protiv umora; jača organizam; opekotina, smrzotina; protiv slobodnih radikala; 40 puta jači od C vitamina; 100 puta jači od E vitamina.

SASTAV: Lycium (kinesko voće) plod 300 mg, Licorice – korijen ekstrakt 37,5 mg, mikrokristali celuloze, stearinska kiselina, magnesium stearat.

NACIN UPOTREBE: 1-3 tbl dnevno

Pakovanje: 100 tableta
Rok trajanja: 4 godine

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOREVER LYCIUM PLUS”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!