Kome je namijenjen Forever Vitolize Women

Nelagodnost uslijed PMS-a, menopauze ili neadekvatne funkcije urinarnog trakta mogu biti povezane s hormonskim promjenama i specifičnim potrebama prehrane. Prirodna mješavina voća bogatog antioksidansima, ljekovitih biljaka, vitamina i minerala u VitolizeTM suplementu za vitalnost žena, specijalno je dizajnirana tako da zadovolji potrebe žena.

Od kojih sastojaka je napravljen Forever Vitolize Women

Autentična biljna mješavina VitolizeTM obuhvaća autentičnu mješavinu biljaka uključujući jabuku u prahu, kristovo cvijeće, schisandra bobice. Svaka od ovih biljaka koristi se već vijekovima za postizanje hormonske ravnoteže i potporu općeg zdravlja.

Ove biljke se zatim kombiniraju sa klinički dokazanim plodom brusnice u prahu, napravljenim u autentičnom procesu koji pojačava prirodna korisna svojstva čitave brusnice. Jedinstvenim patentiranim tehnološkim procesom brusnica se štiti od raspadanja pod djelovanjem želučane kiseline i na taj način isporučuju hranjive sastojke u donji dio gastrointestinalnog trakta gdje se apsorbira pomoću mehanizma odloženog oslobađanja.

 

Ekskluzivna mješavina hranjivih sastojaka VitolizeTM također obuhvaća mješavinu hranjivih sastojaka koji su specijalno dizajnirani i izbalansirani tako da daju potporu zdravlju žene i hormonskoj ravnoteži. Magnezij, vitamin C i vitamini B neophodni su za proizvodnju hormona, ali ovi neophodni hranjivi sastojci, često su deficitarni zbog stresa i lijekova koji se često koriste, uključujući i kontracepcijske pilule i hormonsku terapiju. Ovi vitamini kombinirani su sa patentiranim oblikom željeza i kalcija, dva minerala neophodna za zdravlje kardiovaskularnog sustava i kostiju. Ovi hranjivi sastojci izbalansirani su tako da osiguravaju potpunu podršku.

Ostali sastojci: Mikrokristalna celuloza, stearinska kiselina, kroskarmeloza natrij, dekstroza, trigliceridi srednjeg lanca i trinatrijum citrat.

SADRŽAJ 120 tableta

PREPORUČENA UPOTREBA: Uzimati dvije tablete dva puta dnevno kao dodatak prehrani.

Leave A Reply