JOOST

Dodavanje mrvice ukusa u vaše omiljeno piće je neverovatna zabava uz Forever JOOST™! Spremite ukrasne kišobrane za koktele, jer će svaki napitak sa JOOST™ imati ukus kao pića sa tropskih ostrva.
Forever JOOST™ je uzbudljiva nova kategorija proizvoda u Foreveru, osmišljena da transformiše iskustvo i prednosti Aloe Vera Gela i ostalih Forever napitaka. Daje vam mogućnost izbora ukusa i dodavanja dodatnog podsticaja u vaše piće. Složene i slatke prirodne voćne arome daju više od dodavanja izvrsnih ukusa u vaš omiljeni napitak. One takođe dodaju moć vitamina B grupe, obezbeđujući odličan izvor vitamina B6 i B12, folne kiseline i Vitamina C u svakoj porciji.

Meka boca koja odlučno stoji u ruci čini JOOST™ lakim za upotrebu i može obezbediti preko trideset pića od po 250ml. Svaka kap je bogata ukusom, tako da samo jedan pritisak na bocu obezbeđuje potrebnu razliku. Čim kapi stignu u piće, videćete kako se boja vašeg omiljenog pića menja!

JOOST™ je dostupan u dve ukusne kombinacije: Borovnica Acai Limun i Ananas Kokos Đumbir, oba spremna da osveže svaki napitak i oboje vaš život. Ovi ukusi su posebno osmišljeni da vam obezbede nalet tropskih ukusa gde god da se nalazite.

Ideja za recept

Isprobajte Ananas Kokos Đumbir JOOST™ sa ¼ šolje bademovog mleka, ¼ šolje ceđene narandže i 1 mericom Ultra Vanilla Lite with Aminotein za ukusan doručak kog prate zvuci okeana u pozadini.

17.00KM

per kg

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOOST”

Choose Rating

Ekspresna dostava!
Garancija kvalitete!